Kariera

Fundacja realizuje projekt z funduszy unijnych. Zarząd fundacji planuje poszerzenie działalności w realizacji projektów edukacyjnych na obszarach wiejskich finansowanych głównie z Europejskiego Funduszu Społecznego w Programie Operacyjnym Kapitał Ludzki 2007-2013.

Osoby które są zainteresowane pracą w charakterze:
• nauczycieli prowadzących punkty przedszkolne na wsiach na cały etat, umowa o pracę (40 godz. tygodniowo wg kodeksu pracy),
• logopedów pracującyh 1-2 godziny tygodniowo na umowę zlecenie,
• nauczycieli języka angielskiego pracującyh 0,5 godziny tygodniowo na umowę zlecenie,

prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres e-mail

Zastrzegamy prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty. Do oferty prosimy dołączyć zgodę na przetwarzanie danych osobowych, zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. Nr 133, poz. 883).

Fundacja zaprasza również wolontariuszy zainteresowanych pracą wspomagającą edukację dzieci na wsiach. Osoby takie mają możliwość zdobycia nowych umiejętności przydatnych w przyszłej drodze zawodowej. Dla osób chętnych do prac wolontariackich mile widziane referencje od dyrektora szkoły, dziekana studiów lub podobnych instytucji. Zainteresowanych prosimy o przesłanie CV + LM również na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.