Kariera

Fundacja Edukacyjne Drogi polek i Polaków poszukuję nauczyciela anglisty do pracy w punktach przedszkolnych  na terenie gmin Rogowo i Zławieś Wielka

Fundacja Edukacyjne Drogi Polek i Polaków w Toruniu dziłająca od 2007 roku poszukuje fundraisera - osoby specjalizującej się w pozyskiwaniu funduszy pochodzących z Unii Europejskiej (EFS) oraz z innych źródeł / krajów (np. Norwegia, Szwajcaria,USA, itd...) a także z funduszy krajowych  (konkursy grantowe poszczególnych Ministerstw RP) oraz w obszarze np. Partnerstwo Publiczno - Prywatne.
Głównym zadaniem tej osoby będzie pozyskiwanie środków na obecne dziłania Fundacji EDPP, jak również możliwe jest poszerzenia obszaru działań Fundacji na inne dziedziny (np. ochrona przyrody, bezpieczeństwo publiczne, itd...
Informacje o fundacji są na stronie www.fundacja-edpp.com
Oczekujemy doświadczenia oraz wykształcenie wyższego.
Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie cv, na adres fundacji: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Gwarantujemy pracę w przyjaznym zespole w biurze Fundacji w Toruniu lub pracę poza biurem niezależnie od miejsca zamieszkania przy użyciu komunikacji internetowej i telefonicznej
W tytule maila proszę wpisać "specjalista od funduszy - fundraiser", na dodatkowe pytania odpowiemy również telefonicznie

56-622-15-85  w godz. 9 - 16

Z poważaniem,
Wiesław Żyłkowski
prezes zarządu Fundacji EDPP

Fundacja „Edukacyjne Drogi Polek i Polaków” poszukujemy nauczycieli do pracy w przedszkolach w pełnym wymiarze czasu pracy tj. 40 h/ tydzień. Poszukujemy również logopedów i nauczycieli języka angielskiego do pracy w przedszkolnych. Poszukujemy osób z wykształceniem wyższym kierunkowym.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego na adres mailowy
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub pocztą do biura w Toruniu 87-100 Toruń, ul. Szosa Chełmińska 26 wraz z klauzlą "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997r (Dz. U. Nr 133, poz. 883)".
Zastrzegamy prawo odpowiedzi tylko na wybrane oferty.