Filmiki

Uroczyste zakończenie roku szkolnego 2013/2014 w Nadrożu.

27 czerwca 2014 roku o godzinie 8.00 w Szkole Podstawowej im. Zygmunta Padlewskiego w Nadrożu odbyło się uroczyste zakończenie roku szkolnego 2013/2014 w tym wydarzeniu wzięły również udział dzieci uczęszczające do Punktu Przedszkolnego przy szkole. Podczas tej uroczystej akademii dzieci otrzymały Dyplomy Super Przedszkolaka oraz upominki ufundowane przez sponsora z Warszawy. Dyplomy przedszkolakom wręczył Pan Prezes Fundacji ,,Edukacyjne Drogi Polek i Polaków” Wiesław Żyłkowski. Po otrzymaniu dyplomów oraz wspaniałych prezentów maluchy w obecności rodziców i zaproszonych gości wysłuchały programu słowno-muzycznego przygotowanego przez uczniów szkoły. Następnie maluszki udały się do swej sali przedszkolnej na pamiątkowe zdjęcie oraz wspólne pożegnanie z wychowawczynią. Ten dzień dla naszych przedszkolaków okazał się pełen wrażeń i niezapomnianych chwil. Mimo tak uroczystego zakończenia roku szkolnego przedszkolaki będą jeszcze uczęszczały na zajęcia dydaktyczno-wychowawcze w lipcu. Dopiero w sierpniu pojadą na upragnione wakacje z rodzicami.

Nauczyciel –  Anna Kleps